Psψhoterapia

Pagină

 

psihoterapie

PsψhoTerapia este o cale de tratament ce nu include medicatie,  este o cale de descoperire interioara, de evaluare, de re/cunoastere, de dezvoltare, de evolutie ce te sustine in A FI asa cum simti si intelegi, descoperindu-ti Unicitatea si in acelas timp te ajuta sa-ti depasesti dificultatile de natura emotionala, psψhologica, fizica, relationala facand schimbarile dorite, ce nu ai reusit sa le faci singur/a.

PsψhoTerapia este o interventia psihologica realizata in mod stiintific – in spirit umanist, in scopul promovarii sanatatii, al modificarii factorilor psihologici implicati in tulburari psihice, psihosomatice si in tulburari somatice, precum si in situatii de urgenta si risc.

A merge la  Psψholog este o etapa de maturitate in vederea  descoperirii  cu profunda rezonanta de echilibru pe toate planurile: fizic- mental/psψhic-emotional/sufletesc-spiritual- aspecte esentiale in desfasurarea scenariului de VIATA, al procesului de Viata, … si NU este nici pe departe un semn de nebunie, de incapacitate sau de slabiciune.

Una dintre cele mai importante etape in trecerea de la boala la sanatate, este aceea de transmutare a focalizarii/a atentiei din mediul exterior catre spatiul interior. Calea constienta catre lumea interioara prin intelegerea si integrarea experientelor traite ca evolutie, este un remediu impotriva permanentei tentatii de refugiu in alcool, droguri si/sau alte mijloace de amenintare a sanatatii, a vietii.

Luarea unei pastile nu rezolva tiparele emotionale de baza, convingerile/credintele limitative sau perceptia despre Viata cu instrumente care maresc sau micsoreaza. A pune un plasture peste o rana; ce continua sa supureze si NU elimina cauzele profunde, fundamentale; elimina doar simptomele fara a declansa procesul de vindecare.

PsψhoTerapia este spatiul unde te intalnesti cu Tine insuti, este locul unde emotiile si gandurile tale se exprima liber, fara a fi etichetat/a, judecat/a, criticat/a, dispretuit/a, etc.

PsψhoTerapia se desfasoara pe parcursul mai multor sedinte, ce au loc cu o frecventa de regula, o data pe saptamana.

Durata unei sedinte de PsψhoTerapie este de 50 minute, timpul alocat procesului complex ce angreneaza intreg universul al fiecaruia, cu toate particularitatile sale.

Durata minima a unei PsψhoTerapii este de 5-10 sau chiar 20 de sedinte, insa fiecare persoana detine propria modalitate si propriul ritm.

Respectarea punctualitatii programarilor este esentiala. Intarzierile nu se recupereaza.

 Te incurajez sa aduci in discutie dorinta legata de timpul de lucru, modalitate de plata a sedintelor, ziua si ora potrivita pentru PsψhoTerapie.

Motivatia si implicarea in PsψhoTerapie sunt  factori esentiali in descoperirea  multidimensionalitatii acesteia.

 

 

 

Publicitate