Copilul interior …

Pagină

Ce simte Copilul tau interior?

Ce simte Copilul tau interior?

Ce simte Copilul tau interior ?

Fiecare din noi, simtim uneori, in interiorul nostru ca nu suntem atat de impliniti, atat de perfecti cat am dori …
Cand avem o reacție emotionala puternica (furie, tristete, rusine, etc) simtim ca ne-a fost apasat un ,,buton interior” in jurul caruia s-au strans cu timpul multe blocaje, ceea ce inseamna ca sunt atinse rani mai vechi. Copilul interior simte teama și retraieste lipsa de apărare, nu Adultul din noi. Atunci cand ne aflam intr-o astfel de situatie este vital sa constientizam starea, senzatiile din corp si sentimentele Copilului, oricat de irationale si de lipsite de sens ar parea …

Dincolo de ce ne spune buletinul si dincolo de multe alte aspecte, avem in interiorul nostru un Copil caruia ii place sa joace si care traieste inca in noi si este cel caruia i-ar placea si astazi – indiferent de varsta – sa se bucure, sa se joace, sa atinga lucrurile, sa rada, sa planga sau sa-si exprime in mod spontan temerile, sentimentele si chiar mania.
Acest Copil interior este plin de Resurse importante si necesare reusitei noastre in viata, este potentialitatea Fiintei noastre ce oglindeste nevoile noastre, trairile autentice, este insasi Sursa vietii.

Iisus:,,Lăsați copiii să vină la Mine, că a unora ca aceștia este Împărăția cerurilor” (Matei)

Este vorba despre redescoperirea Inocentei (sursa Intuitiei si a Creatiei), …de a ne redobandi bucuria de a trai,  in ,,aici si acum” devenind exploratori necunoscutului, … departe de a cultivă infantilitatea !

Ranile emotionale din copilarie ne afectează in fiecare zi si ne impiedica sa ne Iertam, sa ne Acceptam si sa ne Iubim asa cum suntem si cum meritam.

Ce fel de ,,parinti”  suntem cu Copilul nostru interior ? 

Sa-i dam voie  Copilului interior sa se exprime asa cum simte!

 

                                                         SUFLET
                                                               
                             BUCURIE ←→ EMOTIE ←→ TRISTETE
                        

Ca Sufletul, sa se poată exprima are nevoie de emotii, minte logica si corp fizic și astfel conectat la Sursa prin Spirit constientizam ca suntem parte a unei structuri Universale. Sufletul nu este o forta straina care incearca sa influenteze vointa noastra ci este cel care ne arata Calea.

Publicitate